Sportens førstemand

Fødselsdag. Formanden for FIU, Michael Christiansen, fylder 60 år.   Af Finn Edvard Foto: Dan Møller   Der bli …


Fødselsdag. Formanden for FIU, Michael Christiansen, fylder 60 år.
 
Af Finn Edvard
Foto: Dan Møller
 
Der bliver trængsel, ikke ved håndvasken, men i sportscaféen i Frederiksberg-Hallerne, når Frederiksbergs Idræts-Unions formand Michael Christiansen fejrer 60 år ved en reception fredag 28. oktober fra kl. 15 til 17.30.
Faktisk kan Christiansen samtidig fejre sit tiårs jubilæum som formand for idræts-unionen. Og det er en populær idrættens førstemand, der kan lade sig hylde på fredag. Som formand for en noget unik idrætsunion – der findes ikke mange af dem – skal han dele sol og vind lige mellem de mange sportsklubber på Frederiksberg.
Det er lykkedes flot for fødselaren, der også står for forhandlingerne med Frederiksberg om idrættens vilkår i kommunen. Privat danner han par med Hanne og har både børn og børnebørn. Man ser ham bl. a. ved FA 2000s kampe – en fusionsklub, han selv var medstifter af.

Kommentarer

1