Tid til Art Cinema Frederiksberg

Denne måneds Art Cinema Frederiksberg byder på to film i hver sin genre, den lette, komiske ‘The Trip to Spain’ og ‘Gods Own Country’ om kær …


Denne måneds Art Cinema Frederiksberg byder på to film i hver sin genre, den lette, komiske ‘The Trip to Spain’ og ‘Gods Own Country’ om kærlighed mellem to mænd.

 

Af Nanna Boye.

nanna@lokalavisen-frb.dk.

Foto fra filmen.

 

Filmen ‘God’s Own Country’ handler om kærlighed mellem to fårehyrder, og det er ikke et forhold, der har de letteste forudsætninger.

Handlingen udspilles i det smukke og barske landskab i Yorkshire midt i læmmesæsonen på en fårefarm.

Johnny (Josh O’Connor) bor hos sin far og farmor og ‘drikker sig i hegnet’ hver aften. Lige indtil den unge rumæner Gheorghe (Alec Secareanu), kommer for at hjælpe ham med læmningen, lammefødslerne, hen over sommeren.

Mange af filmens scener handler om rutinerne på gården med fårene og lammene, men der er også rå mandesex på toiletterne på pubben og i kvægvognen, men mest af alt er der lagt op til et intenst og smukt forhold mellem de to fårehyrder. ‘God’s Own Country’ er en film om at være homoseksuel, men det viser sig hurtigt at det ikke er omgivelserne og fordommene, der er det største problem. Det er hovedpersonen selv, Johnny. Han har det svært ved kærlige berøringer og kys.

Det er et naturligt drama med dybde, samtidig er der så smukke naturbilleder.

Og så til noget helt andet ‘The Trip to Spain’ med Steve Coogan og Rob Brydon. Og her skal man måske nærmere kalde filmen for egotrip gange to.

‘The Trip to Spain’ er den samme opskrift som i de to foregående film. De er begge fremragende til at parodiere andre skuespillere, og det er det, de gør filmen igennem!

Tag med i bio

Art Cinema Frederiksberg viser igen film.

Du kan se ’The Trip to Spain’ eller ’Gods Own Country’ til særpris. Begge film vises søn. 1. okt., kl. 14. Vester Vov Vov, Absalonsgade 5.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

1