Sjællandsk virksomhed har succes med at sælge iPhone tilbehør til danskerne

Den sjællandske virksomhed, Max99 I/S, startede i 2013 med at sælge elektronik tilbehør i 2013. Siden da har deres succes været voksende, og målet omkring at holde de fleste priser under 99 kroner er noget, der stadig trækker flere kunder til. Selvom virksomheden er i vækst, er målet ikke at blive en stor men en god virksomhed. Ud fra disse værdier fortsætter den sjællandske succes-virksomhed med at sælge tilbehør til danskerne.


Det kan hurtigt blive dyrt at købe udstyr til smartphones og tablets. De fleste vælger dog at købe et cover til deres enhed for at holde den beskyttet mod ridser og skrammer. Mulighederne for udstyr stopper dog ikke der – der findes meget smart tilbehør til iPhone og iPad, som kan gøre hverdagen nemmere. Det kan eksempelvis være powerbanks, løbearmbånd eller panserglas. Tilbehør til iPhones og iPads kan bringe meget glæde, men prisen er også nødt til at være overskuelig.

Hvis du mangler tilbehør til din iPhone eller iPad, er der hjælp at finde hos Maxx99 I/S. Her er der nemlig en klar vision om at sælge tilbehør til smartphones og tablets til favorable priser. Siden deres begyndelse i 2013 har de haft et mål om at holde de fleste priser under 99 kroner. Målet om lave priser og deres ydmyge tilgang til deres voksende succes gør, at mange danskere vælger at købe deres elektronik udstyr hos Max99 I/S.

Målet er ikke en stor men en god virksomhed

Forståelsen af succes hos Max99 I/S er tydelig – det handler ikke om at være en stor men en god virksomhed. Bag denne tanke ligger opfattelsen, at kvalitet er noget, der defineres af håndteringen af den enkelte ordre. En god virksomhed defineres således ikke af dens størrelse eller kvantitative formåen, men snarere af hvorvidt virksomheden lever op til det store ansvar for god ordrehåndtering, som vækst medfører. Heraf er kvantitativ vækst blot en sideeffekt. Det er netop i den forstand, at Max99 I/S defineres som en god virksomhed og også derfor, de oplever succes på det danske marked – på grund af fokusset på den enkelte kundes behov i form af information, vejledning og lave priser.

Et succesfuldt sortiment af tilbehør

Et andet aspekt af målet hos Max99er er at have et stort sortiment, hvor de mest efterspurgte produkter tilbydes. Der er specifikke typer covers til blandt andet iPhones og iPads, som er meget populære, og som kan fås i forskelligt materiale – ofte i læder eller plastik.
Hos Max99 I/S findes der tilbehør til både smartphones og tablets – forskellige årgange såvel som forskellige mærker. På den måde er man sikret at kunne finde det, man leder efter, uanset hvilken slags enhed man har. Blandt de mest populære mærker er Apple, Samsung, LG og HTC, som alle er repræsenterede og informeret om på Max99 I/S’ webshop, hvor man også kan se det store sortiment.

Du kan læse mere om Max99 I/S’ vision og se de mange tilbud her.

Kommentarer

1