Bobo Moreno med Great Danes Big Band

Jazz Bandet fra Falkonergårdens Gymnasium byder på historiske instrumentalnumre og evergreens 11. november. Crooneren Bobo Moreno har slået …


Jazz Bandet fra Falkonergårdens Gymnasium byder på historiske instrumentalnumre og evergreens 11. november.

Crooneren Bobo Moreno har slået svingpjalterne sammen med Great Danes Big Band, og lørdag 11. november kl. 16 åbner Metronomen på Godthåbsvej 33 dørene til koncert med konstellationen.

»Vi glæder os til at give en række koncerter med Bobo Moreno. Han er en af vores allerbedste, mandlige jazzsangere, og ved koncerten i Metronomen blander vi vokalnumrene med vores bedste instrumentalnumre, som vi har arbejdet meget med og som orkestret elsker at spille,« siger big bandets faste dirigent, basunisten Ture Larsen, i en pressemeddelelse.

Siden slutningen af 1980’erne har Bobo Moreno sunget sig ind i danskernes hjerter. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne Salomonsen og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. I de senere år har han blandt andet turneret med Bo Stief og Ole Koch Hansen.

Great Danes Big Band, der har sit faste tilholdssted på Falkonergårdens Gymnasium, har tidligere arbejdet sammen med vokalister som Sinne Eeg, Kathrine Madsen og svenske Mimi Terris. Ved koncerten handler det om at søge helt ind i jazzlitteraturens store standardrepertoire sammen med Bobo Moreno samt evergreens fra det store pop- og rockmusikkatalog. Entré.

Kommentarer

1