På cykeltur i hjemmet

Tre eksperter har udviklet cykel-programmernes Netflix.   Af Finn Edvard. finn.edvard@gmail.com.   Tre danske motionseksperter har …


Tre eksperter har udviklet cykel-programmernes Netflix.

 

Af Finn Edvard.
finn.edvard@gmail.com.

 

Tre danske motionseksperter har udviklet intet mindre end cykelprogrammernes Netflix. Færdige programmer lige ved hånden og i alle træningskategorier, der gør det sjovere og mere effektivt at cykle hjemme.
Programmerne er klar på ethvert medie og indeholder alt, hvad man behøver til cykeltræning.
Brian Overkær, Peter Møller Hansen og Anders Willemoes Hansen har, med deres baggrund som instruktører og opbygning af cykelprogrammer samt it-erfaring, formået at skabe begrebet ‘intelligent cykling’, som man kan læse mere om på hjemmesiden intelligent-cycling.com.
En af stifterne, Peter Møller Hansen, er inspireret af et tæt samarbejde med livsstils- og sundhedseksperten Chris Macdonald og hans tanker om motiverende træning til især indendørs cykling har inspireret de flere og flere, der cykler derhjemme.
Indendørs cykling bliver mere og mere populært, fordi det giver den samme motion som at cykle udendørs – men som er nemmere at gå til og nemt kan kombineres med hjemlige gøremål som børnepasning m.m.
På intelligent-cycling.com kan man også læse mere om, hvordan programmerne kan få endnu flere til at opsøge motionsinstitutterne, der derved med stor fordel kan tilbyde programmet.

Kommentarer

1