Ny mediekonsulent er på gaden

Det bedste ved jobbet som mediekonsulent? Hanne Bisgaard er ikke et sekund i tvivl: Hun glæder sig til at skulle løbe op ned ad fortorvene p …


Det bedste ved jobbet som mediekonsulent? Hanne Bisgaard er ikke et sekund i tvivl: Hun glæder sig til at skulle løbe op ned ad fortorvene på Frederiksberg og besøge Frederiksberg Bladets og Lokal-avisen Frederiksbergs annoncører.

»Det bedste ved jobbet er at komme ud og tale med kunderne, at komme ud og skabe relationer til mennesker. Det kan jeg rigtig godt lide,« fortæller Hanne.

»I mit tidligere job kunne jeg også godt lide at blande mig, når der for eksempel skulle ske noget i handelsforeningen, og vi kunne være med til at hjælpe med nogle arrangementer,« fortæller Hanne, som havde første arbejdsdag i sidste uge.

Hendes tidligere job er blandt andet 20 år på Haslev Posten, hvoraf de 11 år var som bladchef. Hun har også været på Søndagsavisen 1 for over 30 år siden, og senest har hun arbejdet med telefonsalg. Men muligheden for at komme på gaden og kigge folk i øjnene trak altså, og efter et par intro-dage på 16. etage i Codanhus, tog hun fat på at besøge kunder og fik en god modtagelse alle steder.

Hanne er 59 år, bosiddende i Charlottenlund og mor til to døtre på 25 og 29. hou

Kommentarer

1