Teaterflisen klar til afstemning

I næste uge offentliggøres navnene på de nominerede skuespillere, der er med i opløbet om Teaterflisen 2018. Og du kan som altid give din fa …


I næste uge offentliggøres navnene på de nominerede skuespillere, der er med i opløbet om Teaterflisen 2018. Og du kan som altid give din favorit en stemme.

Af Jeanette Hougaard Gram.

jhg@minby.dk.

 

På tirsdag offentliggøres navnene på nogle af de allerstørste talenter indenfor dansk scenekunst

Det er de 10 navne, som i år er nomineret til Teaterflisen 2018, og i Frederiksberg Bladet på tirsdag præsenteres dommerkomiteens udvalgte kandidater. Herefter kan du som altid give din favorit en stemme enten via kuponen i avisen, på teaterflisen.dk eller på Frederiksberg Bladets hjemmeside frem til 3. maj.

Når du deltager i afstemningen, er du samtidig med i konkurrencen om Frederiksberg Bladets gavekort på 5.000 kroner til BestTravel.

Vinderen afsløres ved en reception 8. juni kl. 15, hvor alle er velkomne til nogle festlige timer på Frederiksberg Allé.

Arrangementet er skabt i et samarbejde mellem Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Bladet, Teaterflisens initiativtager, Johnny Gehlsen, Revymuseet samt Birgit Kronborg.

Kommentarer

1